ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Υπηρεσίες Πελατών

27.10.2013

Θα πρέπει να σας ενημερώσουμε για τις νέες υπηρεσίες π
chrysler.png
images.jpg4434.jpg

Επικοινωνία

Μπορείτε να επισκεφτείτε την ολοληρωμένη εξυπηρέτηση Ζησιμόπουλος Κ. Θεόδωρος Chrysler-Jeep-Dodge Service

 


Στη διεύθυνση

ΛΕΩΦ. ΤΑΤΟΪΟΥ 73 ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΤΚ 14451


Να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα

  • 210 28 38 956
  • 210 28 38 907

Μέσω e-mail

ΓΙΑ ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">info@jeepservice.gr
ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">rantevou@jeepservice.gr

ΓΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΕς:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 


Μέσω της ακόλουθης φόρμας

1000 χαρακτήρες αριστερά