Υπηρεσίες

Service

Στο σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο συνεργείο μας, οι εκπαιδευμένοι από τους κατασκευαστές εξειδικευμένοι τεχνικοί μας, αναλαμβάνουν με υπευθυνότητα όλες τις απαραίτητες εργασίες.

Τα τελευταίας τεχνολογίας διαγνωστικά μηχανήματα καθώς και τα αυθεντικά ανταλλακτικά και αξεσουάρ που διαθέτουμε εξασφαλίζουν τη γρήγορη και εγγυημένη εκτέλεση κάθε εργασίας.

Το κέντρο συντήρησης ΖΗΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ προσφέρει άριστες υπηρεσίες συμπεριλαμβανομένων:

Full service
Τεχνική συντήρηση όλων των μερών του αυτοκινήτου

Για την καλύτερη ενημέρωσή σας σχετικά με συντήρηση ή επισκευή του αυτοκινήτου σας μπορείτε να απευθυνθείτε σε μας, είτε μέσω της ειδικής υπηρεσίας e-Ραντεβού στην ιστοσελίδα μας ή τηλεφωνικά στο κέντρο εξυπηρέτησης 210 28 38 956


Φανοποιεία

Οι μάρκες που αναλάβαμε να εξυπηρετούμε διακρίνονται για τη σχεδιαστική και τεχνολογική πρωτοπορία τους. Η διατήρηση σε άψογη αισθητική και λειτουργική κατάσταση ενός αυτοκινήτου με αυτή την κληρονομιά αποτελεί απαίτηση του κατόχου του αλλά και το βασικό μέλημα της JEEPSERVICE ΖΗΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ.

Για το λόγο αυτό αναλαμβάνουμε εξ ολοκλήρου την ευθύνη επισκευής και συντήρησης διατηρώντας άρτια ειδικευμένο φανοποιείο.

Το φανοποιείο μας διαθέτει τον υπερσύγχρονο εξοπλισμό που υποδεικνύουν τα υψηλά πρότυπα και οι προδιαγραφές των κατασκευαστών που μας εμπιστεύτηκαν, ώστε να εξασφαλίζουμε στους πελάτες μας την κορυφαία αξία του οχήματός τους, μετά από οποιαδήποτε επισκευή.

Οι τεχνικοί μας εκπαιδεύονται συνεχώς σε κάθε νέα σχετική τεχνολογία ώστε να αξιοποιούν με ακρίβεια και αποτελεσματικότητα τον ειδικό εξοπλισμό του φανοποιείου – βαφείου. Οι πελάτες μας μπορούν να αισθάνονται ότι ακολουθούμε αυστηρές και καθορισμένες τεχνικές τόσο κατά την επισκευή όσο και κατά τον τελικό έλεγχο, ώστε να παραδώσουμε το αυτοκίνητο σε άριστη κατάσταση λειτουργίας και εμφάνισης.

Γνωρίζοντας μάλιστα ότι συχνά οι ασφαλιστικές εταιρείες πιέζουν τους ενδιαφερόμενους να απευθυνθούν σε επισκευαστές που εκείνες επιλέγουν, θεωρούμε σκόπιμο να ενημερώσουμε εδώ ότι σε κάθε περίπτωση η τελική επιλογή αφορά τον κάτοχο του αυτοκινήτου.

Το επιχείρημα αυτό ενισχύεται άλλωστε και από την επαγγελματική εμπλοκή της JEEPSERVICE ΖΗΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ στον ασφαλιστικό χώρο, ως ασφαλιστικού συμβούλου και μάλιστα με εξαιρετικά ανταγωνιστικό ασφάλιστρο και παροχή οδικής βοήθειας.


KTEO

Aναλαμβάνουμε άμεσα και υπεύθυνα την πλήρη προετοιμασία, και περαιτέρω διεκπεραίωση ΚΤΕΟ του οχήματός σας (οποιασδήποτε μάρκας) εντός ημέρας.


Door 2 Door

Γνωρίζουμε καλά πόσο πολύτιμος είναι ο χρόνος για τους εκλεκτούς πελάτες μας γι' αυτό δημιουργήσαμε την υπηρεσία Door 2 Door.

Αναλαμβάνουμε για λογαριασμό σας και ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ να παραλάβουμε το αυτοκίνητο από το σπίτι ή το χώρο εργασίας και το επιστρέφουμε αντίστοιχα έτοιμο, μετά τις εργασίες, όπου μας υποδείξετε.


Ασφάλεια Αυτοκινήτων

Η ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση των πελατών μας αποτελεί για μας πρόκληση για επέκταση σε νέους κλάδους. Η εταιρεία μας προσφέρει ασφαλιστικές υπηρεσίες με εξαιρετικά ανταγωνιστικό τιμολόγιο.

Τα φθηνότερα ασφάλιστρα αυτοκινήτου με τις καλύτερες καλύψεις.

Η εταιρία μας σας προσφέρει την καλύτερη εξυπηρέτηση σε περίπτωση ατυχήματος λαμβάνoντας την δήλωση του ατυχήματος - κλείνοντας ραντεβού με τον πραγματογνώμονα - και σας αποστέλλουμε την επιταγή της αποζημίωσης.

Προσφέρουμε εκπτωτικά πακέτα σε δημοσίους υπαλλήλους, ένστολους και εργαζόμενους σε ΔΕΚΟ. Ειδικά πακέτα σε αυτοκίνητα έως 7 ετών και άνω των 1800 κυβικών καθώς και σε γυναίκες οδηγούς.

Τηλεφωνήστε μας στο 210 2838956 για να σας δώσουμε προσφορά.

Η αποστολή των συμβολαίων γίνεται με courier χωρίς να χρεώνουμε τον πελάτη.


Οδική Βοήθεια

Για την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτησή σας η JEEPSERVICE ΖΗΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ δημιούργησε το "ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΔΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ".

Τo πρόγραμμα εξασφαλίζει τη μεταφορά του αυτοκινήτου σας στο συνεργείο μας, από οποιοδήποτε σημείο εντός Β. Προαστείων του Ν. Αττικής, μόνο με €50. 

Καλέστε το 210 2838956 και θα έχετε άμεση υποστήριξη, όλο το 24ωρο, 7 ημέρες της εβδομάδα. 

Επίσης η εταιρεία μας σε συνεργασία με διάφορες εταιρίες, σας προσφέρει όχημα αντικατάστασης σε χαμηλό κόστος.

Διαβάστηκε 5794 φορές