ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Υπηρεσίες Πελατών

27.10.2013

Θα πρέπει να σας ενημερώσουμε για τις νέες υπηρεσίες π
chrysler.png
images.jpg4434.jpg

ΦΑΝΟΠΟΙΙΑ- ΒΑΦΕΣ

vafes

Οι μάρκες που αναλάβαμε να εξυπηρετούμε διακρίνονται για τη σχεδιαστική και τεχνολογική πρωτοπορία τους. Η διατήρηση σε άψογη αισθητική και λειτουργική κατάσταση ενός αυτοκινήτου με αυτή την κληρονομιά αποτελεί απαίτηση του κατόχου του αλλά και το βασικό μέλημα της JEEPSERVICE ΖΗΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ.


Για το λόγο αυτό αναλαμβάνουμε εξ ολοκλήρου την ευθύνη επισκευής και συντήρησης διατηρώντας άρτια ειδικευμένο φανοποιείο.

 

Το φανοποιείο μας διαθέτει τον υπερσύγχρονο εξοπλισμό που υποδεικνύουν τα υψηλά πρότυπα και οι προδιαγραφές των κατασκευαστών που μας εμπιστεύτηκαν, ώστε να εξασφαλίζουμε στους πελάτες μας την κορυφαία αξία του οχήματός τους, μετά από οποιαδήποτε επισκευή.

Οι τεχνικοί μας εκπαιδεύονται συνεχώς σε κάθε νέα σχετική τεχνολογία ώστε να αξιοποιούν με ακρίβεια και αποτελεσματικότητα τον ειδικό εξοπλισμό του φανοποιείου – βαφείου. Οι πελάτες μας μπορούν να αισθάνονται ότι ακολουθούμε αυστηρές και καθορισμένες τεχνικές τόσο κατά την επισκευή όσο και κατά τον τελικό έλεγχο, ώστε να παραδώσουμε το αυτοκίνητο σε άριστη κατάσταση λειτουργίας και εμφάνισης.

 

Γνωρίζοντας μάλιστα ότι συχνά οι ασφαλιστικές εταιρείες πιέζουν τους ενδιαφερόμενους να απευθυνθούν σε επισκευαστές που εκείνες επιλέγουν, θεωρούμε σκόπιμο να ενημερώσουμε εδώ ότι σε κάθε περίπτωση η τελική επιλογή αφορά τον κάτοχο του αυτοκινήτου.

 

Το επιχείρημα αυτό ενισχύεται άλλωστε και από την επαγγελματική εμπλοκή της JEEPSERVICE ΖΗΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ στον ασφαλιστικό χώρο, ως ασφαλιστικού συμβούλου και μάλιστα με εξαιρετικά ανταγωνιστικό ασφάλιστρο και παροχή οδικής βοήθειας.